ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

De volgende generatie van Très Chic Bridal Wear

Bij Très Chis is de derde generatie van de familie toegetreden in het bedrijf.

Het bedrijf werd in 1964 opgericht door Marinus Kuipers in het kleine Nederlandse stadje Hengevelde. Het echte ondernemersdoel was om mooie en betaalbare trouwjurken aan te bieden aan lokale bruiden. Het bedrijf floreerde en overtrof de verwachtingen van de familie. Al in 1972 ging de vraag naar Très Chic trouwjurken ver buiten Nederland. Shops uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden en Noorwegen werden vaste klanten.

In de jaren 90 maakten Marinus’ zoon Brian Kuipers, de huidige directeur en C.E.O. zijn entree in het bedrijf. Brian heeft de uitbreiding van het bedrijf met succes voortgezet en investeerde bijvoorbeeld in het bouwen van de eigen productiefaciliteiten.

De volgende generatie

Dus nu begint de volgende generatie. “Het is nu een spannende tijd voor ons”, aldus Brian Kuipers. “We zijn zo trots op onze zes kinderen en natuurlijk zijn we heel blij dat drie van hen besloten hebben zich bij het bedrijf aan te sluiten. Ze brengen passie en ondernemersgeest in het bedrijf – en dat geeft ons als ouders natuurlijk veel plezier.”

ROLF KUIPERS – Company Manager

Rolf runt nu het opererende bedrijf. In nauwe samenwerking met zijn vader en het managementteam leidt hij het bedrijf de toekomst in. De afgelopen twee jaar is Rolf intensief betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw tracking- en logistiek systeem. Hij heeft zojuist zijn verloving aangekondigd met zijn vriendin Amber ten Brummelhuis. De hele familie kijkt uit naar de bruiloft!

EMILY KUIPERS – Social media marketing

Emily zit al bijna vijf jaar in het vak. Begin 2020 stapte ze over naar de functie van social media- en marketingspecialist. Ze slaagde erin het bedrijf goed op de sociale kanalen te introduceren en het bereik binnen een jaar meer dan te verdrievoudigen. Voor haar job als social media marketeer was Emily verantwoordelijk voor de brand store in Hengevelde. Vorig jaar rondde ze haar online studie marketing en communicatie succesvol af.

SEM KUIPERS – Creatieve en digitale marketing

Begin dit jaar heeft Sem ook zijn studies marketing, communicatie en evenementen afgerond. In mei startte hij bij Très Chic om het ontwerp en de branding van het merk verder te ontwikkelen. Sem ondersteunt de vaste marketingmedewerkers van het bedrijf met zijn expertise. De marketingstrategie is erop gericht om toekomstige bruiden nog meer bij de Très Chic-accounts te betrekken.

Positief voor de toekomst

Hoewel 2020 een disruptief jaar was voor de bruidsindustrie in het algemeen, richtte Très Chic zich achter de schermen op de toekomst.” Aan de huidige coronasituatie komt ooit een einde”, is Brian overtuigd. “We zijn voorbereid op de toekomst en willen er samen met onze klanten voor zorgen dat de komende jaren succesvol zullen zijn.”

Très Chic blijft zoeken naar verbeteringen in haar internationale activiteiten, marketing, logistiek, productontwerp en -ontwikkeling, inkoop en productie. “We kijken elke dag naar wat we beter kunnen doen”, zei Brian. “Ik heb geleerd van mijn vader!” Très Chic is vastbesloten om uitzonderlijke waarde te blijven leveren aan retailers. Voor zowel Brian als nu voor Rolf blijft het bedrijfsmotto: betaalbare luxe voor elke bruid.

www.treschicbridalwear.com

DEEL DIT BERICHT