ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Danny Bierman, Madi Lane: Japon-budget stijgt

Ik pleit ervoor dat we geen jaartallen meer aan de collecties hangen. Consumenten maakt het namelijk helemaal niks uit. Bij Madi Lane en Evie Young werken we met collectiethema's, bijvoorbeeld Outback of Aphrodite. Daar sluiten social media en marketingcampagnes zich bij aan.

Generatiewissel

Ik zie momenteel een generatiewisseling in de bruidsmodeboetieks en daar word ik blij van. Ik bezoek vooral winkels in Nederland waarvan de teams echt out of the box denken, die moderne styling in hun winkel presenteren, sterk zijn qua social media en die de groep van de ruimdenkende, moderne bruiden aanspreken. Ook bij het interieurontwerp letten ze op het principe dat minder vaak meer is. Het is leuk samenwerken met dit soort bedrijven.

Marketingondersteuning voor dealers

Ons marketingteam in Australië ondersteunt de dealers, zodat de bruiden zich bewust worden van het merk en de winkel. Ik hoop dat ik al mijn klanten zal ontmoeten op Interbride in Düsseldorf of op de beurzen in Parijs en Milaan. Ik voorspel dat het gemiddelde budget voor de trouwjurk zelfs nog zal stijgen, omdat trouwers momenteel onvermijdelijk minder geld uitgeven aan de feestelijkheden, de muziek en het eten.

www.madilane.com

www.evieyoung.com

De Europese Operational Manager Danny Bierman, verheugt zich erop om zijn klanten te verwelkomen tijdens Interbride.

DEEL DIT BERICHT