ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Danny Bierman: Er is nieuws achter de horizon!

Na een succesvolle periode als European Manager bij Casablanca Bridals sla ik met de nieuwe onderneming HORIZON Trading Company mijn vleugels verder uit. Daarom ben ik op zoek gegaan naar nieuwe partners in de bruidsmode met als doel een fijne en duurzame samenwerking met mijn klanten serieus waar te kunnen maken. Hierbij ligt mijn focus vooral op goede afspraken, kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen. En… exclusiviteit waar dat mogelijk is!

En dat is gelukt!  Het verheugt mij dan ook te kunnen mededelen dat ik vanaf mei 2020 de labels van  Mon Cheri Bridal, JILLIAN SPOSA en Monsel Accessoires vertegenwoordig. En dat ik een goede samenwerking met Edwin Bierman ben aangegaan om de verkoop en service naar onze klanten verder uit te bouwen.

Benelux: Danny Bierman

Het Amerikaanse  Mon Cheri Bridal is sinds 1991 fabrikant en leverancier van bruid en avondmode en inmiddels een zeer bekend wereldspeler. Voor de labels van  Mon Cheri in de Benelux neem ik  het stokje over van Donald Vreeken Agenturen.

.

Nederland: Edwin Bierman

België, Duitsland en Oostenrijk: Danny Bierman

Het Italiaanse Label JILLIAN SPOSA, met meer dan 30 jaar ervaring in de bruidsmode staat garant voor elegantie en verfijning, kwaliteit en stijl! En ook belangrijk, zeer snelle leveringen!

JILLIAN SPOSA breidt haar verkoop & service uit naar Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk met de JILLIAN SPOSA en de Accessoires collectie.

.

Nederland: Edwin Bierman

België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk: Danny Bierman

Het Spaanse Label MONSEL Accessoires uit Barcelona is sinds 1895 fabrikant en leverancier van onderrokken, sluiers, losse stoffen en accessoires voor bruidsmode. Met 125 jaar kennis en expertise terecht een speler waar je niet omheen kan! Monsel breidt haar verkoop & service uit  met agenten  voor  de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken.

Danny Bierman

DEEL DIT BERICHT