ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Bruidsbedrijven gaan een alliantie aan

Bruidsbedrijven gaan een alliantie aan: Modeca Bridal, Herve Paris, Libelle en Randy Fenoli Bridal werken samen om retailers te helpen.

Bruidsbedrijven gaan een alliantie aan: Modeca Bridal, Herve Paris, Libelle en Randy Fenoli Bridal werken samen om retailers te helpen.

Zo snel als COVID-19 zich de afgelopen dagen en weken over heel Europa heeft kunnen verspreiden, heeft ook de onzekerheid zich verspreid in de wereld van bruidskleding. “Bruidswinkels worden gedwongen hun winkels te sluiten, toeleveringsketens met retailers kunnen instabiel worden en beurzen worden uitgesteld of geannuleerd”, zegt Dick van Zutphen, directeur en eigenaar van het bruidsbedrijf Modeca Bridal.

Tijd om iets te doen

‘Het werd tijd dat we iets gingen doen. Vooral nadat er talloze telefoontjes van onze klanten binnenkwamen en we uit de eerste hand konden zien dat de zorgen echt groot zijn, was er geen twijfel dat we moesten reageren. Met de campagne ‘United We Stand’ geven we een duidelijk signaal af, deze is ook gericht op alle bruiden, onze partners en concurrenten in de branche en ook onze vrienden. In kritieke tijden moeten we flexibel handelen, verantwoordelijkheid nemen, hier geldt: ‘United We Stand’ – ‘United We Are Strong’. ”

Aanpassing van de bestelprocessen

Om winkeliers te kunnen huisvesten, heeft het bedrijf de afhandeling van bestelprocessen aangepast. “We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar voor onze klanten, en we proberen samen met alle problemen die tegenwoordig een issue kunnen worden een goede weg te vinden”, zegt van Zutphen. “Als het gaat om het managen van kritische fasen – zowel zakelijk als privé – is het een voordeel als je op iemand kunt vertrouwen. En dat is precies waar we ons bij Modeca Bridal op richten – in ons internationale team en met het oog op degenen die onze steun nodig hebben. ”

 

Randy Fenoli

Het Franse designhuis Herve Paris, het label Libelle en Randy Fenoli Bridal nemen deel aan de campagne. “‘United We Stand’ is een briljante campagne”, zegt de Amerikaanse sterontwerper en modestyliste Randy Fenoli, bekend van de Amerikaanse TLC-tv-show “Say Yes To The Dress”. ‘Wat is het geweldig dat je zo’n bericht kunt uitzenden. Zeker als je thuis moet blijven, kan zo’n bericht anderen de zekerheid geven dat ze zelfs in moeilijke tijden niet alleen zijn. ‘United We Stand’.

 

@samenstaanwesterk

 

@UnitedWeStand

DEEL DIT BERICHT