ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Bridal Collective lanceert PenLiv

De Amerikaanse bruidsmodefabrikant Bridal Collective presenteert een nieuwe collectie met bijzondere couture voor de moderne bruid.

Bridal Collective presenteert een nieuwe collectie in hun portfolio: PenLiv richt zich op bruiden die op zoek zijn naar moderne, eigentijdse couturejurken met jeugdige, sexy vibes. Zoals bij alle collecties van het bedrijf, wordt veel waarde gehecht aan vakmanschap, pasvorm en waar voor uw geld.

De Pen Liv-collectie is vernoemd naar de twee dochters van Mary Nguyen, oprichter en CEO van Bridal Collective. “Nu is ons portfolio zo gepositioneerd dat er voor elke bruid een trouwjurk is bij Bridal Collective”, zegt Mary Nguyen.

Pen-Liv is ontworpen door de gerenommeerde en ervaren artistiek directeur Kang Chun Lin en zijn team. Gepresenteerd in de debuutcollectie zijn 14 frisse looks – lief, sexy en verfijnd – met flatterende silhouetten en verfijnde details. PenLiv zal worden getoond aan Europese kopers tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week van 21-23 april 2023.

Voor meer informatie bezoek www.penliv.com of e-mail: info@bridal-collective.eu

DEEL DIT BERICHT