ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Bridal Collective: Collecties Privé en Portrait

Wat is er nieuw bij Bridal Collective?

Wij introduceren twee adembenemende collecties van Bridal Collective: Privé als luxe aanvulling op het merk Élysée en Portrait als een inclusieve collectie voor alle maten. Binnen Bridal Collective nemen Ruth Meijerink en Mario Blanke nieuwe taken op zich.

Privé: pure luxe

Bridal Collective presenteert de gloednieuwe bruidsmodecollectie Privé. Als de nieuwste couture-collectie van Élysée is Privé gemaakt voor de bruid die op zoek is naar glamour en extravagantie. Privé symboliseert het bijzondere en exclusieve. Net zoals een bruid haar trouwjurk tot het jawoord geheim houdt, moet de couture-collectie Privé handelaren en bruiden verrassen met unieke schoonheid. De collectie zal in juni 2024 op de markt komen.

Heeft u interesse in de Privé-collectie? Klik hier of bezoek elyseebridal.com voor meer informatie.

Portrait: voor alle maten

Daarnaast introduceert Bridal Collective de Portrait-collectie, een nieuwe samenstelling van beproefde bestsellers, geïnspireerd op couture-bruidsjurken van Bridal Collective. De Portrait-bruidsjurken zijn ontworpen voor bruiden in de maten 46-62 (EU) en behouden de kenmerkende esthetiek van Enzoani, Élysée en Pen·Liv met bijgewerkte constructie voor een inclusief assortiment. De jurken worden met zorg met de hand vervaardigd en zullen in juni 2024 op de markt komen.

Heeft u interesse in de Portrait-collectie? Klik hier of bezoek portraitbridal.com voor meer informatie.

Nieuwe taken voor Ruth Meijerink en Mario Blanke

Stella Schmitz, sinds begin 2023, het aanspreekpunt voor klanten in Zuid- Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk heeft om persoonlijke redenen haar werkzaamheden moeten neerleggen. “Ook al is het moeilijk om een zeer gewaardeerde collega te laten gaan, we respecteren haar beslissing en wensen haar veel succes op haar verdere pad”, zegt Thomas Plugge. Haar taken zullen worden overgenomen door Ruth Meijerink en Mario Blanke.

Portretfoto van Ruth Meijerink

Ruth Meijerink

Ruth Meijerink is sinds 2022 vertegenwoordiger in de BeNeLux en Duitsland, postcode gebied 4. Ruth spreekt vloeiend Duits en is een echte bruidsmode-expert. Ruth zal naast Nederland de vertegenwoordiging overnemen in de postcode gebieden 4, 5 en 6.

Portretfoto van Mario Blanke

Mario Blank

Mario Blank is al jaren een vertrouwd gezicht binnen en wordt door de industrie inmiddels in één adem genoemd met Enzoani. Mario zal naast zijn gebruikelijke klanten de vertegenwoordiging overnemen in de postcode gebieden 7, 8 en 9.

Voor een weelderige achtergrond met gouden versieringen en grote vensters, staat een bruid trots in een verfijnde jurk met lange kanten mouwen en een diepe V-hals. De jurk valt gracieus om haar heen en eindigt in een uitgespreide sleep, rijk gedecoreerd met kant, die prachtig contrasteert met de glanzende houten vloer.

DEEL DIT BERICHT