ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Ben Sassen: “We nemen feedback van klanten zeer serieus“

De directeur van Elsa Coloured Shoes over bestelmogelijkheden en de eerste trendsvoor 2025.

Wat zijn de trends voor trouwschoenen?

“Blokhakken, van laag naar hoog, maar ook stiletto’s zijn helemaal trendy, en niet tevergeten espadrilles en sneakers. Voor 2024 gaan we richting mooie afgerondepunten, maar op de eerste plaats zijn comfortabele schoenen met goede pasvormenbelangrijk.”

Welke voordelen heeft uw B2B-shop voor bruidsmoderetailers?

“In onze B2B-shop kunnen klanten 24/7 bestellen en direct info verkrijgen over devoorraad en leveringen. Groot voordeel is de zoekfunctie waarbij gefilterd kanworden op model, hak en kleur!”

Hoe ziet het perfecte trouwschoenenassortiment van een bruidsmodewinkel eruit?

“Het is ontzettend belangrijk dat het bruidspaar direct bij het aanpassen van detrouwjurk of het-pak de trouwschoenen kan proberen! De kleinere bruidsmodewinkelkan, afhankelijk van de grootte, met een aantal actuele passchoenen en modellenvolstaan! Voor de grotere winkels zien we steeds meer de trend in volledige seriesvan modellen voor de snellere verkoop, aangevuld met de populaire maten vantrendy modellen.”

Welke voordelen biedt uw voorraadbestand?

“Wij staan bekend om ons grote voorraadbestand. Er is geen minimumaantal parendat door de bruidsmodewinkels besteld dient te worden. Wij werken met informatieover leesten, waardoor de bruid makkelijk het ene model kan passen en een andergewenst model op de gelijke leest kan bestellen. Wij hebben leestenpostersontwikkeld, gratis te bestellen in onze B2B-shop. De bruidsmodewinkels hebben demogelijkheid om bijvoorbeeld twee maten voor een klant te bestellen van eenschoenmodel, die de winkel niet op voorraad heeft.”

De nieuwe collectie voor 2025 wordt tijdens EBW gepresenteerd, wat kan devakhandel hiervan verwachten?

“Momenteel worden de modellen van Collection 2024 uitgeleverd. Onze focus ligtdus nog even bij deze prachtige, nieuwe modellen. Wel worden, ook op dit moment,de eerste lijnen van Collection 2025 uitgezet. Stijl en thema blijven dus nog evengeheim.”

Welke collectie-highlights worden tijdens ABC-Salon gepresenteerd?

“Schoenexpert en Elsa binnendienstmedewerkster Natalie Thelen en long time Elsa-agent Ilse Spitzer presenteren in München diverse modellen in prachtige, rijkematerialen versierd met kristallen en metallic details, lichtgewicht sneakers voordames en heren, sandalen in iedere vorm, maat en hakhoogte, en nog veel meer.”

Hoe belangrijk is feedback van klanten voor u?

“Heel belangrijk! We nemen ieder idee zeer serieus ter harte. Zo kunnen we tevensgericht inspringen op de vraag vanuit de branche. Wij vinden het geweldig dat wevragen en feedback gedurende het verkoopseizoen ontvangen zodat we, voordat westarten met het ontwikkelen van de nieuwe collectie, in kaart kunnen brengen waarde behoefte van de branche ligt.Wij onderzoeken natuurlijk wel altijd of de wensenook producttechnisch haalbaar zijn.”

Hoe brengt u uw expertise over trouwschoenen en comfort naar de retail?

“Zowel de medewerkers van onze afdeling sales als de Colour artists van onzeColour Studio zijn door de wol geverfde experts. Of het nu gaat om de pasvorm vaneen schoen, tips met betrekking tot inkoop en verkoop, marketingondersteuning,advies over het inkleuren van schoenen: voor alle vragen staan onze medewerkersper telefoon of per email voor onze klanten klaar.Onze binnendienstmedewerkstersNatalie Thelenof Nicole Diedenhofen bezoeken ook de winkels voor advies enverkoop evenals onze agenten voor Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is datIlse Spitzer en Martine Bosmans voor België en Luxemburg.”

Website: www.myshoestories.com

Photo off Ben Sassen

DEEL DIT BERICHT