ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Ben Sassen: Prijzen zijn onder controle

Ben Sassen van Elsa Coloured Shoes: “De prijs is alleen een probleem als er geen waarde achter zit.”

“De prijsverhogingen zijn een uitdaging! Om de stijgende kosten te compenseren, verhogen we de prijzen waar nodig. Wij weten dit te beheersen door een combinatie van de juiste prijsstelling en kostenbesparingen toe te passen. Wij geloven dat prijszetting en productiviteit ons in staat zullen stellen de brutomarges te handhaven en te kunnen blijven investeren in sterke collecties die de verkoop bevorderen. Wij doen er echt alles aan om de prijzen onder controle te houden voordat wij een prijsverhoging doorvoeren.”

 

Eerlijke balans

“Door een eerlijk evenwicht te bewaren tussen de verhoogde aankoop- en verkoopprijs, zorgen we ervoor dat onze klanten doorgaans dezelfde absolute brutomarge behalen. Wij geven ze informatie, zodat ze niet alles zelf hoeven te calculeren.”

 

Optimale klantervaring

“Prijs is pas een probleem als er geen waarde achter zit. Ik geloof heilig in deze zin. Of het nu in een webshop of een fysieke winkel is – een optimale klantervaring is belangrijk voor de bruid. Door onderscheidende collecties, hoge productkwaliteit, sterke productinhoud en eersteklas service als bruidsmodewinkel te bieden, biedt u de bruiden meerwaarde. We moeten af van het idee dat we ons product zo goedkoop mogelijk moeten aanbieden, omdat we denken dat dat de koopdrempel voor de bruiden verlaagt.”

www.myshoestories.com

ben-sassen-elsa-coloured-shoes

DEEL DIT BERICHT