ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Bartosz Wodecki, Bianco Evento: Mix & Match

We merken momenteel een toenemende vraag naar mix & match stukken. In onze ervaring verplaatsen klassieke trouwjurken en traditionele bruiloften steeds meer naar de achtergrond, vooral bij jongere bruiden.
PRODUCTIEFACILITEITEN IN DE OMGEVING

Generation Z staat bekend om de voorliefde voor duurzame productie. Onze productiefaciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving, wat zorgt voor korte supply chains. Wij produceren alle items van Bianco Evento en Avalia Shoes in de EU. Wat betreft duurzaamheid, zorgen we ervoor dat we milieuvriendelijk produceren. We gebruiken al heel lang gerecycled satijn en crêpe en hebben nu ongeveer 50 procent van onze inkoop hierop aangepast. Daarnaast zijn onze verzendmaterialen en labels gemaakt van gerecycled materiaal.

AFSPRAKEN IN DE SPECIAALZAAK

Ik verwacht een duidelijke comeback van de reguliere openingstijden. En ik verwacht een nieuwe hartstocht voor trouwen. De hausse aan bestellingen is al voelbaar. We kennen het probleem van spontane aanvragen en urgenties. Daarom hebben we standaard een ruime voorraad, verzenden we binnen één tot twee dagen en hanteren we geen minimale bestelhoeveelheid. Ook op artikelniveau zijn nabestellingen voor ons probleemloos.

www.bianco-evento.com

Bartosz Wodecki, CEO van Bianco Evento, over gerecycled satijn en crêpe.

DEEL DIT BERICHT