ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Anne Katherine Rantzau, Lilly: De crisis gaat voorbij

“Sinds mijn grootmoeder, de 'originele' Lilly Hansen, in 1946 aan ons bruidsmode-avontuur begon, heeft de bruidsindustrie een aantal crises moeten overwinnen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik aan het begin van de financiële crisis bij mijn grootmoeder aan tafel zat en erg ongelukkig was. Ze streelde mijn arm en zei: 'Maak je niet te veel zorgen. Het duurt maximaal 20 jaar, dan is alles weer normaal'. Op dat moment was ze 90 jaar en ik was eind 30, voor mij leek 20 jaar oneindig lang."

“Op dit moment lijkt de coronacrisis in de bruidsmode-industrie ook “eeuwig” te duren, maar de geschiedenis leert ons dat ook deze crisis voorbijgaat. Tot die tijd zijn wij tevreden met het wederzijds vertrouwen dat we in de jaren met onze klanten hebben opgebouwd. De bruidsmodewinkels gebruiken onze online B2B-winkel al jaren om mee in te kopen. We hebben deze service nu aangevuld met video’s.”

Aangepaste collectie

“We hebben onze collectie aangepast en presenteren nu vooral een lichte, bescheiden collectie voor het burgerlijk huwelijk op onze homepage en in onze nieuwsbrieven. Uiteraard tonen we bijpassende accessoires zoals schoenen, sluiers en stoere jassen. Accessoires zijn voor ons belangrijke stylingelementen, waarmee we kunnen aansluiten op actuele trends en de styling van de bruid compleet maken.”

Mix & match jurken

We bieden een kleine collectie Mix & Match-jurken aan, deze bestaat uit vier trouwjurken die zo zijn ontworpen dat alle tops en rokken perfect bij elkaar passen en elke combinatie zonder extra kosten afzonderlijk voor de bruid kan worden besteld. Dit concept werkt ook goed in de bruidswinkels, bijvoorbeeld door het combineren van een trouwjurk met bijpassende accessoires. Misschien neemt de bruid zelfs een accessoire-erfstuk of iets dergelijks mee dat ze in haar outfit kan integreren.”

www.lilly.nl

DEEL DIT BERICHT