ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

Allure Bridals presenteert Bridgerton-collectie

Bruidsmodelabel Allure Bridals gaat samenwerken met de producenten van Netflix-hitseries Bridgerton en Queen Charlotte.

Emmy-winnende kostuumontwerper Lyn Paolo heeft samengewerkt met Allure Bridals om een collectie trouwjurken te creëren, geïnspireerd op de weelderige stijl van het Bridgerton-universum en het gelaagde karakter van Queen Charlotte. De serie werd geproduceerd door het productiebedrijf Shondaland.

Lyn Paulo

Lyn Paolo is al heel lang lid van de Shondaland-familie en heeft gewerkt aan projecten als Scandal, How To Get Away With Murder, Inventing Anna en meest recentelijk als kostuumontwerper voor Queen Charlotte en A Bridgerton Story. Lyn Paolo treedt nu ook op als creative director en designer voor de Allure Bridals-collectie en geeft haar eigen creatieve touch aan elke japon.

Koninklijke designs

“Door de weelderige esthetiek van beide collecties en de gedurfde, koninklijke mode van het karakter van Queen Charlotte te combineren, brengt deze samenwerking romantiek en glamour voor moderne bruiden”, aldus Brittany Massey van Allure Bridals. “De collectie biedt een indrukwekkend aanbod van trouwjurken met ingewikkelde kanten details, luxe stoffen en prachtige versieringen.”

Historische rolmodellen

“We zijn blij dat we samen mogen werken met de veelgeprezen kostuumontwerper Lyn Paolo. Ze staat bekend om haar uitzonderlijke talent voor het creëren van prachtige, historisch geïnspireerde kostuums. Paolo’s ontwerpen voor Queen Charlotte zijn een kenmerk van de serie geworden. Haar expertise en creatieve visie speelden een belangrijke rol bij het realiseren van de door de Britse Georgian en Regency tijdperken geïnspireerde bruidscollectie”, vertelt Massey enthousiast. “We zijn ongelooflijk enthousiast dat we samenwerken met Netflix, Shondaland en Lyn Paolo om het magische Bridgerton-universum naar bruiden te brengen”, aldus Kelly Crum, CEO van Allure Bridals.

Info

  • Lancering: De collectie wordt in december 2023 gepresenteerd.
  • Prijzen: De prijzen liggen tussen de 1.500 en 2.800 euro
  • Verdeling: Verkoop aan bruidsmodesalons wereldwijd.

Allure Bridals

Allure Bridals is al meer dan 20 jaar toonaangevend in de bruidsmodebranche en creëert prachtige trouwjurken die de dromen en verlangens van bruiden over de hele wereld vastleggen. Bekend om hun uitzonderlijke vakmanschap, aandacht voor detail en innovatieve designs, biedt Allure Bridals een breed scala aan trouwjurken voor elke stijl en elk budget.

De japonnen ontworpen door Lyn Paolo worden in december gepresenteerd.

Kostuumontwerper Lyn Paolo

DEEL DIT BERICHT