ONAFHANKELIJK VAKBLAD VOOR DE BRUIDSMODE

3 vragen voor Alexander Wiese

De directeur van agenturenbedrijf Wiese over zijn nieuwe bruidsmodecollectie Amo & Luv.

U presenteerde de Amo & Luv-collectievoor het eerst op ABC Salon en European Bridal Week. Welke successen heeft u ondertussen behaald?

“Als Emmerling Fashion GmbH met het al enige tijd geleden gelanceerde Emmerling Communion, bieden wij communiejurken in drie verschillende lijnen aan, evenalsaccessoires en gloednieuwe gelegenheidspakken voor jongens. Begin dit jaar lanceerden weook het trouwjurkenlabel Amo & Luv en konden we ondanks een zeer kortevoorbereidingstijd meer dan twintig klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland blijmaken. We zijn trots op de goede respons van retailers, vooral op onze goede pasvorm enhet nabestelpercentage.”

Wanneer wordt de collectie 2025 gepresenteerd? Kunt u al bijzondere features onthullen?

“ABC Salon in München en EBW in Essen staan dikgedrukt inde agenda. Maar we zullen decollectie ook in de winkels presenteren. Ook in de toekomst zullen wij veel belang blijvenhechten aan details. We hebben nieuwe stoffen besteld en presenteren nieuwe designs die aansluiten bij de tijdsgeest van de jonge, moderne bruid, terwijl ze toch betaalbaar blijven.Vanaf volgend seizoen presenteren wij onder het label Amo & Luv een nieuwe collectiebruidsaccessoires op beurzen.”

Uw vrouw is verantwoordelijk voor het design van Amo & Luv. Hoe verdeelt u de taken?

“Mijn vrouw is verantwoordelijk voor de klantenservice en de nieuwe designs, vanaf depatroontekening tot de keuze van de stoffen, de applicaties en de afgewerkte japon. Ik zorgvoor de administratie en de verkoop.”

Portretphoto of Alexander Wiese

DEEL DIT BERICHT