Sposa Facts.

Het onafhankelijke vakblad voor bruidsmode professionals in Centraal-Europa

Sposa Facts communiceert met en informeert haar vaklezers over alle marktontwikkelingen, trends, consumentengedrag, bedrijfsontwikkelingen en alle nieuwsfeiten in de bruidsmodebranche. Sposa Facts is onderdeel van Bruidmedia, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De ruim 25 jaar vakexpertise in deze internationale markten vertaalt zich in Sposa Facts tot een toegankelijke en volwaardige formule waarmee de vaklezer zich gemakkelijk identificeert.

Waar vakgenoten elkaar informeren!
De primaire doelgroep van Sposa Facts zijn zelfstandige detaillisten, actief in de bruidsmode, gelegenheidsmode, bruidsaccessoires en bruidegomsmode. Daarnaast wordt Sposa Facts gelezen door agenten, vertegenwoordigers van merken, importeurs en fabrikanten in de bruidsmodebranche. Al deze vakgenoten worden bovendien actief betrokken bij de samenstelling van het magazine. Dit geeft de inhoud een interactief en aansprekend karakter!

Frequentie & bereik
Sposa Facts is een tweejaarlijkse uitgave die eind april en eind november verschijnt, vlak voor de start van het nieuwe inkoopseizoen en de vakbeurzen. De novemberuitgave richt zich ook op verkoopsupport en marketingtools die fabrikanten aan winkels bieden.Het magazine wordt gratis, in controlled circulation, verstuurd aan alle detaillisten in de bruidsmode in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ook bereikt Sposa Facts alle fabrikanten, agenten en importeurs die actief zijn in de bruidsmodebranche in Centraal-Europa.

Lees hier de online versie van Sposa Facts Magazine 2-2019:

De volgende Sposa Facts verschijnt in november 2019
Wilt u nieuws, een oproep, een statement of informatie over uw bedrijfsactiviteiten onder de aandacht brengen? Neem contact op met de redactie!

Susan Lippe: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - tel. +49 (0)251 539 0219

Uitgave gemist of nog geen exemplaar van Sposa Facts ontvangen?
Neem contact op met:
Rob Klaarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beurzen & Shows

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29