image

ERVARINGEN

Heeft u het al eens meegemaakt dat een bruid uw winkel als showroom gebruikt en daarna via internet of bij een andere bruidswinkel de jurk tegen een lagere prijs probeert te vinden?

image

MELLY IDEMA:

“Misschien drie keer in het jaar. De klanten hebben dan een jurk ontvangen die totaal niet aan hun verwachtingen voldoet. De kleur is bijvoorbeeld niet goed of de stof. Het is belangrijk dat bruiden weten waarom prijzen voor échte, goede bruidsjurken hoger liggen. Nu hebben ze dat besef niet allemaal.”

 
image

OLGA KÖNIGBOSS:

“Ik heb eenmaal een bruid gehad die zowaar twee jurken online had gekocht. ervolgens vroeg ze aan mij of ik er één jurk van kon maken. Toen ik weigerde, maakte ze een pasafspraak in de winkel en kocht uiteindelijk een jurk voor €1300 die er heel anders uitzag dan beide online aankopen.”

 
image

ERWINA SMET:

“Ik maak het een paar keer per jaar mee; dat we het weten in ieder geval. De bruiden vertellen dan over hun miskoop en moeten uiteindelijk nog voor herstelwerkzaamheden betalen. Ze waren beter meteen naar een specialist gegaan. Het internet is niet altijd positief: de klanten hebben een enorm aanbod voor ogen en daardoor onrealistische verwachtingen. Met dat in hun achterhoofd gaan ze vervolgens naar de winkels.”

 
image

SUZANNE DE JONG:

“Dat gebeurt bij ons vooral met galajurken voor jonge meiden. Ze hebben dan maandenlang gezocht naar een jurk op internet. Als de jurk eenmaal binnenkomt, blijkt hij stuk te zijn of niet goed te passen. En dan moeten ze lastminute nog bij ons een jurk uitzoeken.”

 
image

KEETJE PAUL:

“Ja, dat gebeurt bij ongeveer 1 op de 5 klanten, vooral bij jonge bruiden tussen de 20 en 30 jaar. Ze willen graag foto’s maken en kennen wat dat betreft geen gêne. Ze maken in het pashokje gewoon foto’s van de prijskaartjes. Het wordt steeds erger, maar ik kan er moeilijk boos om worden wanneer het gebeurt.”

 

Beurzen & Shows

Professionals zoeken professionals

Maylori is op zoek naar vertegenwoordigers in Duitsland voor het merk Maylori.
Lees verder


JLM Europe Ltd is op zoek naar een vertegenwoordiger met jarenlange ervaring.
Lees verder


Alexia Designs zoekt Vertegenwoordiger in Nederland.
Lees verder