Bruidsmode fabrikanten zoeken agenten/distribiteurs

Bedrijfsnaam: Maylori
Contactpersoon: Mr. Jose Luís Mateo
Tel.nr: +34 934 486 850
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.matglori.com

Description:
De Spaanse accessoirefabrikant Matglori SL zoekt vertegenwoordigers in Duitsland voor het merk Maylori.

Het familiebedrijf Matglori S.L. werd in 1978 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Barcelona. Eigenaar Jose Luis Mateo: “Wij bieden een uitstekende service. Onze accessoires worden allemaal in Spanje gemaakt en we hebben een goed bevoorraad magazijn. Daardoor zijn onze levertijden kort en betrouwbaar.” De nieuwe collectie Maylori van de Spaanse accessoirespecialist Matglori wordt zowel tijdens de Barcelona Bridal Fashion Week als de Interbride in Düsseldorf gepresenteerd


Bedrijfsnaam: JLM Couture
Contactpersoon: Stephanie Lomas
Tel.nr: Office :+44 (0) 01423 873320
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.jlmcouture.com

Description:
JLM Couture, Inc. is een Amerikaanse bruidsmodemerk met meerdere labels dat zich bezighoudt met het ontwerp, de fabricatie en distributie van bruidsjurken en jurken voor bruidsmeisjes. De bruidscollecties van het bedrijf zijn: Hayley Paige, Alvina Valenta, Lazaro, Tara Keely, Blush and Ti Adora. Bruidsmeisjes kunnen kiezen uit de collectie: Jim Hjelm Occasions. Fashion, design, kwaliteit en vertouwen definiëren het merk en haar service, ondersteund door een uitstekend team. JLM Europe Ltd is gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk en heeft een uitstekende portfolio en een contant uitbreidend dealernetwerk.

We zijn op zoek naar een vertegenwoordiger met jarenlange ervaring en een goed overzicht van de bruidsmodebranche die onze accounts in Duitsland uit kan breiden, mogelijk naar Noord-Europa. Kennis van de branche is essentieel en de succesvolle kandidaat heeft een bewezen staat van dienst wat betreft het bereiken van targets. Uitstekende communicatieve vaardigheden, de vrijheid om te reizen en de mogelijkheid om duurzame zakenrelaties op te bouwen, zijn van vitaal belang. Het bezoeken van vakbeurzen is noodzaak: we zijn vertegenwoordigd op de Interbride Interbride 27-30 mei 2017. U zal voor JLM Europa werken, salaris is bespreekbaar. Als u geïnteresseerd bent in werken met JLM Europe, stuur dan uw cv naar Stephanie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Bedrijfsnaam: Alexia Designs
Contactpersoon: Claire Robertshaw
Tel.nr: +44 (0)1274 300 850
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:
alexia-designs.co.uk

Omschrijving:
Het Britse bruidsmodelabel Alexia zoekt een ervaren vertegenwoordiger in Nederland. De collectie Alexia bestaat uit bruidsmode (Alexia Brides), avondkleding (Alexia Bridemaids en Blush) en mode voor proms.


Bedrijfsnaam: Allure Bridals
Contactpersoon: Billy Fitzsimons
Tel.nr: +44 (0) 1707 643 633
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website:
allurebridals.com

Omschrijving:
Een van de grootste spelers op de Amerikaanse markt, Allure, wil uitbreiden in Europa. Allure is op zoek naar ervaren vertegenwoordigers voor Duitsland, België, Nederland en Oostenrijk, maar ook voor alle Scandinavische landen.

 

Bruidsmode agenten zoeken merken/fabrikanten

Geen openstaande zoekopdrachten op dit moment.